Kristal

 

Edelsteenbehandeling

Dromenvangster
Welkomstpagina Workshops Cursussen Individuele behandelingen Overige © Dromenvangster 2011

Edelstenen/Kristallen

Door de eeuwen hebben edelstenen en halfedelstenen/kristallen altijd een grote aantrekkinsgkracht gehad op mensen. Uiteraard vanwege hun uiterlijke schoonheid, maar zeker niet in de laatste plaats vanwege hun innerlijke kracht, energie en de prettige uitstraling die ze hebben in hun omgeving. Het idee dat  elke steen zijn eigen speciale helende/magische eigenschap heeft is terug te herleiden tot de vroege middeleeuwen, in Griekse, Romeinse en Arabische filosofische bronnen. Zij hebben op hun beurt weer heel veel kennis geput uit de ayurvedische tradities die uit India komen.

De energie die van edelstenen uitgaat kan op verschillende manieren worden gebruikt om je leven zowel fysiek, menstaal emotioneel en spiritueel te verbeteren. 

amethist dromenvangster

De behandeling algemeen:  

De energie werkt in op je fysieke lichaam, de energie lichamen er omheen en op je chakra 's. 
Met behulp van deze energie kunnen chakra's weer in balans gebracht worden en kunnen blokkades worden aangeraakt, waardoor er ruimte komt en de energie ook op die plaatsen weer op haar natuurlijke wijze kan gaan stromen. De helende eigenschap van de steen hangt nauw samen met de kleur van de steen. Kleur heeft namelijk de kracht van het licht. Lichttrillingen hebben invloed op onze hersenen, heeft impact op hoe we ons voelen (neem maar een zonnige dag in gedachten en daarna een grijze motregen dag...) en beïnvloed op deze manier ook  hoe we ons lichamelijk voelen. Vanwege deze eigenschappen zijn er diverse mogelijkheden om de helende energie te gebruiken in een behandeling. Edelsteenbehandelingen kunnen ook heel goed gecombineerd worden met een reikibehandeling. Behandelingen vinden liggend en gekleed plaats.

Onderstaand een paar voorbeelden van behandelingen die mogelijk zijn met kristallen. Echter afhankelijk van "klacht/storing" zijn er ook andere behandelingen mogelijk.
Ook zijn er behandelingen mogelijk die niet werken op een klacht, maar zeer ontspannend werken en die gericht zijn op het "je lekker voelen", je helpen om lief te zijn voor jezelf, en tijd te nemen voor jezelf.
Rainbow healing
 • optimaliseren van de levensenergie (prana) door de chakra's te ondersteunen met kristallen in de kleur van de regenboog. Op deze wijze wordt het chakrasysteem in evenwicht gebracht.
Aura behandeling op diverse niveau's
 • Etherisch/fysiek lichaam
  • Disbalans op dit niveau uit zich in fysieke "storingen"
 • Emotionele lichaam
  • Disbalans op dit niveau uit zich in emotionele "storingen"
 • Geestelijk lichaam
  • Disbalans op dit niveau uit zich in bv mentale "storingen"  zoals bv stress of starheid
 • Astraal lichaam
  • Disbalans op dit niveau uit zich in "storingen" op dagelijks en spiritueel bewustzijnsniveau.
 • Spiritueel lichaam
  • Disbalans op dit niveau uit zich in "storingen" in ons heel voelen.
behandelsticks dromenvangster

Data en tijdstip: 
Volgens afspraak. 
(ook 's avonds of in het weekend)
Email of bel 06-246 141 68 

Kosten: 
€ 40,-

Locatie:
Cursuscentrum Dromenvangster 
Brielse Meer 33
1509 GK te Zaandam

bergkristal dromenvangster

Edelsteenbehandelingen zijn geen vervanging van de reguliere geneeskunde, maar kunnen wel als aanvulling dienen. Daarnaast kunnen ze ook als aanvulling bij andere alternatieve geneeswijze worden gegeven. Bij aanhoudende klachten is het wenselijk om (weer) contact op te nemen met de huisarts.